Palvelupistesilmukka on yksinkertainen ja edullinen tapa parantaa palvelua kuulolaitetta käyttäville asiakkaille. Se on kuulolaitteen käyttäjälle merkittävä apu olosuhteissa, joissa ympäristön melu, kaikuisuus, huono akustiikka tai turvalasi vaikeuttavat kuulemista. Palvelupistesilmukan avulla asiakaspalvelijan ääni siirtyy puhujan mikrofonista suoraan kuulolaitteeseen ilman ympäristön aiheuttamia häiriöitä. 

 

Suunnittelemme ja valmistamme silmukat itse, jotta toiminta ja kuuntelualue olisi juuri oikea kyseiselle palvelupisteelle. Laatukuuluu-palvelupistesilmukka täyttää SFS-EN 60118-4:2014 standardin vaatimukset. Palvelupistesilmukat testataan aina asennuksen jälkeen em. standardin mukaisesti ja palvelupisteen tiedot julkaistaan Qlu:n verkkopalvelussa kuulokuvat.fi.

Asentamamme kiinteä palvelupistesilmukka on helppokäyttöinen ja toimintavarma, koska sen käyttö ei vaadi asiakaspalvelijalta mitään toimenpiteitä. Silmukan toimintasäde on noin 1m. Suosittelemme palvelupistesilmukan tilauksen yhteydessä Contacta IL-RX20 -kuuntelulaitetta, jotta palvelua voi hyödyntää myös kuulokojeettomat huonokuuloiset. 

 

 

 

 

Palvelupistesilmukkaan kuuluu:

  • Käyttöohjeet
  • Tilaan sopiva vahvistin
  • Joutsenkaulamikrofoni
  • Induktiosilmukka (antenni)
  • Standardin mukaiset merkinnät

 

Kerromme järjestelmästä mielellämme lisää, sekä teemme tarvittaessa asiakasesittelyitä.

 

 Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.