Induktiosilmukoiden asennus

Induktiosilmukat uusiin ja vanhoihin rakennuksiin

Uudisrakentaminen

Induktiosilmukkajärjestelmän toteuttaminen uudisrakennukseen on edullista ja lopputulos on lähes poikkeuksetta erinomainen. Nykyaikaisella vaiheensiirtotekniikalla toteutetut induktiosilmukkajärjestelmät takaavat tasaisen kuuluvuusalueen ja oikealla suunnittelulla silmukan signaali ei kuulu tilan ulkopuolelle jolloin  luottamuksellisuus säilyy.

Laatukuuluu toteuttaa induktiosilmukkajärjestelmät kokonaistoimituksena suunnittelusta toteutukseen. Teemme  SFS-EN 60118:4 mukaisesti lopputarkastuksen ja laatukartoituksen. Induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelussa käytämme avuksi Qlu Oy:n suunnitteluosaamista.

Korjausrakentaminen

Induktiosilmukkajärjestelmä voidaan asentaa myös jälkiasennuksena  kohteisiin, joissa sitä ei vielä ole.

Korjausrakentamisessa induktiosilmukan suunnittelu ja toteutus on haastavampaa, mutta se on tehtävissä lähes kaikkiin kohteisiin. Haasteena on silmukkakaapeloinnin vetäminen siten, että se on visuaalisesti huomaamaton ja ei aiheuta kohtuuttoman suuria kustannuksia.

Olemme toteuttaneet silmukkaratkaisuja vanhoista teattereista suojeltuihin rakennuksiin. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

 

Induktiosilmukoiden laatukartta kertoo missä kuulolaitteella kuulee hyvin

Laatukuuluu käyttää induktiosilmukkajärjestelmien testaukseen ja laatukartoitukseen Qlu Oy:n kehittämää ja patentoimaa laatukartoitusjärjestelmää.  Qlu-kartoituksessa järjestelmät ja palvelupistesilmukat testataan ja merkitään SFS-EN 60118-4:2014 standardin mukaisesti.

Kartoitettujen induktiosilmukkajärjestelmien (huonesilmukat) sekä palvelupisteiden tiedot julkaistaan Qlu:n kuuloesteettömyysportaalissa kuulokuvat.fi.

Induktiosilmukkajärjestelmät

Qlu-kartoituksen avulla tilan induktiosilmukkajärjestelmän kuuluvuudesta tehdään induktiosilmukan kuuluvuuskartta, jonka avulla kuulolaitteiden käyttäjä löytävät paikat joissa he kuulevat hyvin. Kartoituksesta toimitetaan asiakkaalle raportti, josta käy ilmi kartoituksen lopputulos sekä kerrotaan mahdolliset parannusehdotukset.

Palvelupistesilmukat

Palvelupistesilmukat testataan SFS-EN 60118-4:2014  standardin määrittelemistä pisteistä.

 

 

Induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelu

Laatukuuluu suunnittelee ja toteuttaa induktiosilmukkajärjestelmiä sekä uudisrakennuksiin, vanhoihin rakennuksiin että korjausrakentamiskohteisiin SFS-EN 60118:4 standardin mukaisesti.

Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi simuloimme suunnitelmamme Qlu:n kehittämällä induktiosilmukkajärjestelmien suunnitteluohjelmistolla ja valitsemme kohteeseen parhaiten soveltuvan induktiosilmukkavahvistimen mallin Ampetronicin, Contactan, Opuksen tai Univoxin valikoimista. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.